Subsidie regeling - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie regeling

Subsidie regeling

Welke subsidie regeling is mogelijk voor u?

Om er achter te komen welke subsidie regeling het beste bij u past werpt Katoele Subsidie Experts een brede blik op uw onderneming, en kijkt verder dan de rest.

Er zijn heel veel regelingen: de landelijke overheid, regio’s, provincies en zelfs gemeenten hebben allemaal hun eigen subsidiemiddelen beschikbaar. Katoele Subsidie Experts houdt dagelijks het subsidienieuws in het oog en heeft een goed overzicht van wat er mogelijk is in de subsidiewereld. Wij denken graag met u mee om de regeling te vinden die het beste past bij uw idee of project.

Soorten subsidie

Er zijn contante subsidie regelingen waarbij het subsidiebedrag rechtstreeks wordt uitgekeerd bij goedkeuring. Bij de fiscale regelingen krijgt u als ondernemer een extra aftrekpost op de fiscale winst.

Categorieën

Inhoudelijk zijn er verschillen tussen de diverse regelingen. Er zijn regelingen voor verschillende branches, zoals de agrarische sector of recreatie en toerisme. Ook gaan sommige regelingen uit van een bepaald geografisch gebied: bijvoorbeeld Noord-Nederland of een bepaalde provincie. Daarom hebben wij de actuele regelingen in dit subsidie-overzicht verdeeld over een aantal categorieën.

Op onze website zijn de verschillende subsidie regelingen verdeeld over de volgende categorieën:

 • Agrarisch
 • Bouw & Renovatie
 • Energie & duurzaamheid
 • Innovatie en R&D
 • Internationaal
 • Plattelandsontwikkeling
 • Milieu & duurzaamheid
 • Scholing & arbeid

Staat er op het eerste gezicht geen categorie tussen waar u zichzelf onder kunt plaatsen? Neem dan toch contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Of bekijk hier alle regelingen.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593-82 02 22 of vul hier het contactformulier in.

Subsidie regeling

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: