Subsidie Vrijetijdseconomie Drenthe 2019 - Katoele Subsidie Experts

Subsidie Vrijetijdseconomie Drenthe 2019 

De provincie Drenthe is weer op zoek naar recreatieondernemers met vernieuwende ideeën. Doel is het vergroten van de variatie in aanbod van vakantieverblijven en dagattracties voor toeristen en dagjesmensen in Drenthe. Vanaf 1 januari 2019 kunnen recreatieondernemers in de dag- en verblijfsrecreatie een beroep doen op de subsidie Vrijetijdseconomie Drenthe 2019.

Regeling

In 2019 is €500.000,– beschikbaar voor nieuwe en onderscheidende projecten van recreatieondernemers in de dag- en verblijfsrecreatie. Aanvragen kunt u het hele jaar indienen, tot het subsidieplafond is bereikt. 

Projecten 2018

In 2018 kregen negen projecten subsidie vanuit de regeling Vrijetijdseconomie Drenthe. Het gaat onder andere om de aanleg van ‘Stoerste speeltuin van Drenthe’ van Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo, de bouw van saloon- en kasteellodges voor families op de camping bij attractiepark Drouwenerzand en een Trefpunt voor Eten, Animatie, Spelen En Recreatie (T.E.A.S.E.R.) op vakantiepark Witterzomer met als eyecatcher een unieke indoor speeltuin, voor kinderen van 0 – 14 jaar.

Vindt hier de regeling. Deze wordt nog aangepast als de regeling voor 2019 inhoudelijk bekend is. 

Bron: Provincie Drenthe