Subsidie zonnepanelen Overijssel - Katoele Subsidie Experts

Subsidie zonnepanelen Overijssel

Subsidie zonnepanelen Overijssel

Denkt u na over investeren in duurzame energie of in vermindering van energiegebruik? Bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen? Dan is subsidie zonnepanelen Overijssel wellicht iets voor u. Nederland moet in de komende jaren een flinke slag maken van fossiele brandstoffen richting duurzame energiebronnen. Daarom heeft de overheid diverse subsidiemogelijkheden gecreëerd voor bedrijven en particulieren.

Op het gebied van energie en duurzaamheid zijn verschillende soorten subsidie en dit maakt het een complex werkveld. Zo zijn er subsidies voor duurzame energieopwekking (de SDE), contante subsidies voor installaties en investeringen en fiscale regelingen. Bij Katoele Subsidie Experts hebben we alle subsidiemogelijkheden in beeld en veel ervaring met subsidietrajecten die te maken hebben met energie en duurzaamheid. Daardoor zorgen wij dat u geen subsidiemogelijkheden misloopt.

Subsidie zonnepanelen Overijssel

SDE

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE) kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa.

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE.

Lees hier de volledige regeling.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden of bent u van plan te investeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken wij voor u de subsidiemogelijkheden! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: