Subsidieadvies Friesland - Katoele Subsidie Experts

Subsidieadvies Friesland

Wat houdt Subsidieadvies Friesland in?

Subsidieadvies Friesland, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met 5 medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of ook uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier informatie vinden over onder andere subsidies, medewerkers, sponsoring, nieuws, onze werkwijze en wie wij zijn.

Friese ondernemers over Katoele Subsidie Experts

 • “De samenwerking was goed. Het voelde echt dat ik gesteund werd. Zonder Katoele Subsidie Experts had ik de subsidieaanvraag nooit kunnen doen, want dan had het mij veel te veel tijd gekost.”

Marije van der Werff, directeur Werff Talent

Werff Talent is een bemiddelingsbedrijf voor logistiek personeel, gevestigd in Heerenveen. Zij wil zich in de markt onderscheiden met een team van intercedenten die als een kameleon uit de voeten kunnen met alle klant- en medewerkersvragen en chauffeurs die goed en gedegen werk leveren.

 • “Dankzij het advies van Katoele Subsidie Experts hebben wij de stap durven zetten tot een grote investering. Katoele Subsidie Experts heeft 20% subsidie binnen weten te halen, en daardoor hebben wij 5% omzetverhoging in het eerste jaar kunnen realiseren. En minstens zo belangrijk het werkplezier is enorm verhoogd, alle positieve reacties van onze gasten zijn hartverwarmend. Trots en tevreden…dat wij samen met Katoele Subsidie Experts in een economisch moeilijke tijd verder hebben durven kijken dan de rest zodat wij nu de vruchten plukken!”

Marcelle van Valkengoed & Camiel van Ulden, Eigenaren Manege RCA

Manege Recreatie Centrum Appelscha is niet alleen een manege, maar biedt ook pensionstalling aan en een groepsaccommodatie. Het hele jaar rond vinden bovendien diverse activiteiten plaats op het terrein. Manege RCA heeft haar accommodatie uitgebreid met een tweede overdekte rijbaan en een paardenvijver. De manege kan haar klanten nu een breder palet aan diensten bieden en kan meer klanten ontvangen.

Subsidiewijzer: Subsidieadvies Friesland

Voor bedrijven in Friesland zijn er diverse subsidie mogelijkheden. Op onze website vindt u informatie over diverse subsidies die interessant kunnen zijn voor u als Friese ondernemer. Wij zijn actief in verschillende branches: van innoverend MKB tot technische ondernemingen en van de agrarische sector tot recreatie en toerisme. Er zijn algemene MKB subsidies en bedrijfssubsidies, maar ook subsidies starters. Voor alle branches zijn weer andere subsidieregelingen en de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar snel op. Onze ervaren specialisten helpen u graag om de mogelijkheden voor subsidie Friesland in kaart te brengen, een aanvraag in te dienen en begeleiden u vervolgens gedurende het project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als projectadministratie en deadlines.

Subsidie Friesland

Bent u bezig met een maatschappelijk initiatief? LEADER Fryslân wil de leefbaarheid en de economie op het platteland versterken en verder ontwikkelen. Hiervoor ondersteunt zij initiatieven van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied zelf.

Het Waddenfonds heeft subsidie voor de kustzone Fryslân en Groningen. De focus van het Waddenfonds ligt de komende tien jaar om investeringen op het gebied van energie, natuur en economie die écht een verschil in gang zetten.

Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO (wet bevordering speuren en ontwikkeling) regeling interessant voor u kunnen zijn. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek onder de WBSO regeling.

Voor de Jonge landbouwers in Friesland is er de JoLa. De Jonge Landbouwers (JoLa) regeling is bedoeld als steun in de rug om bijvoorbeeld het bedrijf dat jonge landbouwers van hun ouders hebben overgenomen, te moderniseren en duurzamer te maken. Dit waren enkele subsidiemogelijkheden die wellicht interessant kunnen zijn, alle subsidies van A-Z vind u terug op onze website.

Neem contact op en leg uw plan voor!

Heeft u plannen voor een nieuw project, en vraagt u zich af of hier subsidiemogelijkheden voor zijn in Friesland? Vraagt u zich af ‘wat voor subsidies kan ik aanvragen?’ Neem dan gerust contact met ons op, onze subsidie experts vertellen u graag meer over subsidieadvies Friesland.

Vragen?

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust en neem vrijblijvend contact met ons op! U kunt bellen naar 0593 – 82 02 22 of mailen naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidieadvies Friesland

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: