Subsidies Ondernemingen - Katoele Subsidie Experts

Subsidies Ondernemingen

Subsidies Ondernemingen

Subsidies ondernemingen biedt vele mogelijkheden op het gebied van subsidies. Onze experts zijn creatieve geesten met kennis van vele vakgebieden. Wij hebben een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn met subsidies en hebben een uitgebreid netwerk welke wij hierbij kunnen gebruiken.

Als uitgangspunt hebben wij dat subsidie een middel is om een doel te bereiken, en geen doel op zich.

Wat kan Katoele Subsidie Experts voor u betekenen?

Samenwerken met Katoele Subsidie Experts betekent voor u als ondernemer dat we in de eerste plaats proactief met u mee denken.

Daarnaast nemen we u het hele subsidieproces uit handen: van projectidee tot aanvraag, en van aanvraag tot eindverantwoording aan de subsidiegever. Zodat u zich op uw core-business kunt richten, maar ondertussen geen subsidiekansen mist.

Verhalen van ondernemingen

MIT-project: Witte-roos

“Onze samenwerking met Katoele Subsidie Experts voor de aanvraag van het toegekende MIT-project ‘witte roos’ hebben wij als zeer positief ervaren. Wij hebben de mensen achter Katoele Subsidie Experts leren kennen als adequaat met een no-nonsense mentaliteit. Dit samen met snelle vertaling van vakgerelateerde input van onze kant tot een realiseerbaar project maakt het zeer prettig werken.”

Michael de Geus, directeur-eigenaar Select Breeding

Lees hier het volledige stuk.

ESF duurzame inzetbaarheid: Meer toekomstperspectief

“De samenwerking was goed, Rieja was proactief en toonde initiatief op een positieve manier. Het voelde echt dat ik gesteund werd. Zonder Katoele Subsidie Experts had ik de subsidieaanvraag nooit kunnen doen, want dan had het mij veel te veel tijd gekost.”

Marije van der Werff, directeur Werff Talent

Lees hier het volledige stuk.

SDE+ voor zonne-energie

“Door de goede timing en verwoording van onze SDE+ aanvraag is het Katoele Subsidie Experts gelukt om voor Noordhuis, thuis op kantoor een beschikking te krijgen voor subsidie van de zonnepanelen.”

Jacco Wink HFA van Noordhuis Meppel BV

Lees hier het volledige stuk.

Wilt u graag meer weten?

Onze werknemers helpen u graag verder bij uw vragen en/of ideeën. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies ondernemingen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: