Tender Valorisatie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Tender Valorisatie

Tender Valorisatie

Subsidie voor samenwerkende MKB’ers die innoveren

Het midden- en kleinbedrijf in Noord-Nederland heeft veel goede, innovatieve ideeën. Om deze als concrete producten of diensten in de praktijk te brengen, komt het echter te weinig. Vooral voor het bouwen en testen van een prototype is meer ondersteuning nodig. De subsidie van Valorisatie helpt bedrijven, maar ook kennisinstellingen om meer kansrijke innovatieve producten en diensten voor de markt te ontwikkelen. Die op hun beurt mogelijk ook weer extra banen opleveren in het Noorden.

Voorwaarden tender valorisatie

  • De innovatieve producten, concepten, technologieën en diensten bevinden zich in het ontwikkelstadium: je hebt een duidelijk plan voor ogen en wilt nu gaan bouwen en testen.
  • De te ontwikkelen kennis bevindt zich in de onderzoeksfase: je hebt een duidelijk plan voor ogen en wilt nu een of meerdere onderzoeksvragen beantwoord krijgen.
  • Het project heeft een sterk onderscheidend karakter (de onderzoeksresultaten hebben bijvoorbeeld een bijzondere maatschappelijke betekenis of de samenwerking is bijzonder omdat het gaat om kleine mkb’ers die tot nu toe nauwelijks bereikt worden).

Voor wie?

Voor mkb’ers in Groningen, Friesland en Drenthe die een innovatie ontwikkelen, al dan niet in samenwerking met kennisinstellingen en grote bedrijven.

Subsidie 

Kosten voor het ontwikkelen, bouwen en testen van een prototype inclusief de eigen uren die hiervoor nodig zijn komen in aanmerking voor subsidie.

Openstelling

De regeling is open voor aanvragen tot en met 24 mei 2021. 

Meer weten over de tender valorisatie?

Denkt u in aanmerking te komen voor deze regeling of heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op.

tender valorisatie

    Wat zijn uw
    subsidiekansen?
    Neem contact op

    Voornaam:

    Achternaam:

    Email adres:

    Telefoonnummer

    Opmerking: