Topsector Agri & Food - Katoele Subsidie Experts Beilen

Topsector Agri & Food

Topsector Agri & Food

MKB innovatie topsectoren biedt diverse mogelijkheden voor ondernemers . Bij de topsector agri & food wil de sector blijven investeren in kennis en innovatie. Voedsel en/of dranken die worden ontwikkelt door de industrie met extra voedingswaarden welke gezonde toevoegingen zijn, zoals mineralen en vitaminen. Tevens zijn er vele bedrijven die zich bezig houden met voedselschaarste en het bedenken van oplossingen hiervoor. Dit biedt voor Nederlandse bedrijven vele kansen door de groeiende vraag naar gezond en duurzaam voedsel.

Door te blijven investeren in kennis en innovatie wil de topsector agri & food  zijn internationale positie blijven versterken. Doordat de vraag naar gezond voedsel blijft groeien blijven de kansen voor de topsector agri & food zich ook aandienen.

Doelstellingen

Het doel is om de internationale positie van de topsector verder te versterken. Het ministerie van Economische Zaken wil mkb-ondernemers stimuleren om samen te werken en te innoveren binnen de industrie door middel van de MIT regeling agri & food.

Randvoorwaarden

Binnen het innovatiecontract Agri & Food worden diverse innovatiethema’s onderscheiden. Alle aanvragen voor activiteiten onder dit programma dienen te vallen onder één van deze thema’s.

Lees hier alles over de regeling.

Graag meer weten?

Wilt u graag meer weten over de regeling of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Topsector Agri & Food

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: