Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen - Katoele Subsidie Experts

Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen

Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen

De topsector tuinbouw en uitgangsmaterialen omvat alle plantaardige ketens in het tuinbouwcomplex. Voor uitgangsmaterialen geldt het totale plantaardige agrocomplex.

De tuinbouw en uitgangsmaterialensector loopt voorop in de ontwikkeling van gewassen die minder gevoelig zijn voor weersomstandigheden, of minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben.

Doelstellingen van de topsector

Het ministerie van Economische zaken wil met de regeling mkb-ondernemers stimuleren om binnen de topsector tuinbouw en uitgangsmaterialen samen te gaan werken en te innoveren. Het doel is wereldmarktleider te zijn in duurzame oplossingen in het jaar 2020.

Doordat de sector tuinbouw en uitgangsmaterialen nu al een sterke positie heeft met groeimogelijkheden is deze door het kabinet aangewezen als topsector. De overheid gaat daarom samen met bedrijven en de wetenschap gericht investeren in de sector.

Voorwaarden

Wanneer uw aanvraag past binnen de thema’s van deze topsector kunt u in aanmerking komen.

Lees hier alles over de regeling.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over de regeling of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

topsector tuinbouw en uitgangsmaterialen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: