WBSO subsidie aanvragen - Katoele Subsidie Experts

WBSO subsidie aanvragen

WBSO subsidie aanvragen

WBSO subsidie aanvragen met behulp van Katoele Subsidie Experts. Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling. Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Wij zijn een adviesbureau dat u door het subsidieproces begeleidt van idee tot uitvoering, en van uitvoering tot verantwoording. De toekenning van subsidie betekent vaak administratieve rompslomp en verplichtingen. Wij nemen u en uw bedrijf zoveel mogelijk de administratieve lasten uit handen. Katoele Subsidie Experts begeleidt u dan ook gedurende het hele subsidietraject: van begin tot eind, van de aanvraag tot de einddeclaratie.

WBSO

Er zijn twee projectsoorten waarvoor u WBSO kunt aanvragen, namelijk:

 • Ontwikkeling van producten, processen of programmatuur. Deze projecten hebben betrekking op technische nieuwe (onderdelen) van producten, processen of programmatuur. Voor producten en productieprocessen moet het gaan om tastbare, fysieke zaken. Een S&O-traject kenmerkt zich door technische onzekerheden en wordt systematisch georganiseerd.
 • Technisch wetenschappelijk onderzoek. Deze projecten zijn gericht op het opdoen van nieuwe kennis en bevatten twee elementen, namelijk technisch en wetenschappelijk.

Lees hier alles over de wbso.

Subsidietips

 • Schakel vroegtijdig een subsidieadviseur in. Hoe eerder wij betrokken zijn in het proces, hoe groter de kansen op subsidie zijn.
 • Een subsidie is mooi meegenomen, maar laat het geen doel op zich zijn.
 • Projecten die te maken hebben met innovatie of een nieuwe aanpak van een thema zijn extra kansrijk voor subsidie.
 • Bedenk of u een project zelf gaat uitvoeren of dat een samenwerking met een partner uw project zou kunnen versterken.

Vragen?

Heeft u vragen of houdt u zich bezig met technische innovatie? Onze contactgegevens vindt u hier.

WBSO subsidie aanvragen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: