Agrarische subsidies - Katoele Subsidie Experts Beilen

Agrarische subsidies

Mogelijkheden voor agrarische subsidies

Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot agrarische subsidies. Het aanvragen van deze subsidies op het gebied van landbouw en agro-business is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Bent u agrariër en gaat u investeren? Bijvoorbeeld in een nieuwe stal, in bedrijfsmiddelen of in duurzame energie? Dan is het zeker de moeite waard om ons even te laten meekijken, zodat u geen subsidiekansen laat liggen. Wij hebben veel ervaring met bijvoorbeeld de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV), de regeling Integraal Duurzame Stallen (IDS) en de mogelijkheden binnen de Energie Investeringsaftrek (EIA), de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving (Vamil).

Mogelijkheden

Voor subsidies op het gebied van landbours en agro-business zijn er vele mogelijkheden, hieronder vindt u enkele voorbeelden. Wilt u liever meteen alle regelingen bekijken? Klik dan hier.

Maatlat duurzame veehouderij (MDV)

Een Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV)-stal is een veestal met een lagere milieubelasting, met maatregelen voor diergezondheid en dierenwelzijn en draagt daardoor bij aan verduurzaming van de veehouderij.

Lees er hier alles over.

Integraal Duurzame Stallen (IDS)

Bij deze regeling zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt in aanmerking komen voor de regeling investeren in integraal duurzame stallen RLS of voor de regeling investeren in integraal duurzame stallen GLB.

De subsidie integraal duurzame stallen RLS kan aangevraagd worden door veehouders (melkvee, vleesvee en kalveren, varkens, schapen en geitenpluimvee, inclusief eenden en kalkoenen, konijnen) die willen investeren in duurzame stallen. De investering gaat hierbij verder dan de gangbare norm. De stal die  u gaat (ver)bouwen ligt in een Natura 2000-gebied met stikstofproblemen of maximaal drie kilometer daarbuiten.”

Lees hier alles over IDS-RLS.

De subsidie integraal duurzame stallen GLB is bestemd voor veehouders die willen investeren in de huisvesting van hun dieren en daarbij extra rekening houden met dierenwelzijn én zorgen voor een vermindering van de uitstoot van ammoniak.

Lees hier alles over IDS-GLB.

Energie Investeringsaftrek (EIA)

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees er hier alles over.

Milieu Investeringsaftrek (MIA) Willekeurige afschrijving (Vamil)

De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken.

Via de MIA Vamil regeling kunt u:
• fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen;
• innovatieve milieuvriendelijke producten sneller op de markt brengen.

Lees er hier alles over.

Contact

Wilt u bovenstaande regelingen nog een keer bekijken? Of wilt u zien wat er nog meer voor mogelijkheden zijn? Bekijk dan hier alle regelingen voor agrarische subsidies.

Wilt u liever een van onze medewerkers spreken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag verder. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of vul ons contactformulier in.

agrarische subsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: