Isolatie subsidie - Katoele Subsidie Experts Beilen

Isolatie subsidie

Isolatie subsidie – Wat zijn de mogelijkheden?

Bent u bezig met nieuwbouw of verbouw, en vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan is er voor uw project wellicht isolatie subsidie mogelijk. Dit geldt voor ondernemers, verenigingen maar in sommige gevallen ook voor particulieren. Er zijn landelijke regelingen, maar ook regio’s en provincies hebben hun eigen regelingen op het gebied van bouw en renovatie; bijvoorbeeld voor de herbestemming van beeldbepalende panden.

Hieronder vindt u enkele regelingen die van toepassing zijn bij de subsidiemogelijkheden voor isolatie.

Fiscaal voordelig investeren

MIA Vamil

De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken.

Via de MIA Vamil regeling kunt u:
• fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen;
• innovatieve milieuvriendelijke producten sneller op de markt brengen.

Alle Nederlandse ondernemers die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen, kunnen gebruik maken van de MIA\Vamil. De regeling is onder meer interessant voor ondernemers in de agrarische sector, de scheepvaart en de industrie, maar ook voor ondernemers die investeren in duurzaam vervoer, duurzame recreatie en duurzame gebouwen.

Lees hier alles over de regeling.

Energie investeringsaftrek EIA

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees hier alles over de regeling.

Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties

Sportaccommodaties verbruiken veel energie. De energierekening is daarmee een stevige kostenpost. Deze regeling is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.

Sportstichtingen en sportverenigingen kunnen voor investeringen in energiebesparing of duurzame energie gebruikmaken van deze subsidieregeling, mits zij voldoen aan de voorwaarden. Voor stichtingen geldt dat zij (een deel van) een sportaccommodatie in eigendom hebben, die bestemd én in gebruik is voor activiteiten van een sportvereniging. Voor sportverenigingen geldt een lidmaatschap bij een landelijke koepelorganisatie of een bij NOC*NSF aangesloten bond; er wordt een door NOC*NSF erkende tak van sport beoefend.

Lees hier alles over de regeling.

Wilt u meer weten?

Heeft u zelf een idee of een vraag? Leg deze dan vrijblijvend voor aan een van onze medewerkers! U kunt ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of via de mail naar info@subsidie-experts.nl.

isolatie subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: