Leader Zuidwest-Drenthe 2018 - Katoele Subsidie Experts te Beilen

Leader Zuidwest-Drenthe 2018

Leader Zuidwest-Drenthe 2018

Leader Zuidwest-Drenthe 2018

Leader Zuidwest-Drenthe 2018 biedt kansen voor ondernemers in de recreatiesector. Een vitaal platteland om in te wonen, te ondernemen en te recreëren. Samen werken aan vernieuwende ideeën. Dat is de bedoeling van LEADER, een Europees subsidie-, kennis-, en actieprogramma. Leader Zuidwest-Drenthe 2018 is een programma voor en van de regio. Het is een vliegwiel om de lokale kracht van de regio te ontketenen.

Gebieden Zuidwest-Drenthe

De gemeenten De Wolden, Hoogeveen, Westerveld, Meppel en Midden-Drenthe vallen onder de leader Zuidwest-Drenthe en richten het programma op de vrijetijdseconomie en de recreatie- en toerismesector.

Leader Zuidwest-Drenthe 2018

Thema’s 

 • Paraplu Projecten, wanneer u een plan heeft dat te kleinschalig is om zelf voor subsidie in aanmerking te komen, dan zou u samen met anderen een zogeheten parapluproject in kunnen dienen. Dit is een groter project, bestaande uit meerdere kleine projecten rondom een bepaald type investering of thema.
 • ‘Be Good’, onder het thema ‘Be good’ vallen plannen die zich richten op kwaliteitsverbetering van de vrijetijdssector. 
 • ‘Tell it’, onder het thema ‘Tell it’ vallen plannen die zich richten op de promotie en marketing van de vrijetijdssector. Daarbij kan het gaan om producten, arrangementen, activiteiten, enzovoort.

Lees hier alles over de regeling

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: