Stroomruiters verduurzamen - Katoele Subsidie Experts

Stroomruiters verduurzamen

Sportaccommodaties verbruiken veel energie. De energierekening is daarmee een stevige kostenpost, daarom gaan de stroomruiters verduurzamen. De regeling energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties is gericht op investeringen in energiebesparing en toepassing van duurzame energie ten behoeve van sportaccommodaties.stroomruiters verduurzamen

De stroomruiters hebben er in de eerste stap van de verduurzaming voor gekozen om de oude verlichting te gaan vervangen door LED-armaturen. In de tweede stap van het verduurzamingsproces is er bij de EDS een aanvraag ingediend voor zonnepanelen met als derde stap het vervangen van het oude asbestdak voor een nieuw geïsoleerd dak. Met ondersteuning van Katoele Subsidie Experts is er voor de verduurzaming bij de stroomruiters subsidie aangevraagd bij de EDS regeling en de regeling verwijderen asbestdaken.

Lees hier alles over de EDS regeling.

Lees hier alles over de regeling verwijderen asbestdaken.

Over de Stroomruiters

PSV de Stroomruiters is opgericht op 17 juni 1969. Destijds is de vereniging begonnen met een 10-tal leden. Momenteel kent de club nu 232 leden, (incl. ereleden op 2-11-2015) daarvan volgen er ongeveer 140 les en is daarmee een van de grotere verenigingen in de provincie Drenthe.

“De Stroomruiters” is een actieve vereniging. Een groot aantal paarden- en ponyruiters zijn actief op wedstrijden in de disciplines dressuur, springen en de samengestelde wedstrijdsport.

Bekendheid heeft ‘de Stroomruiters’ toch wel gekregen door het grote evenement dat ieder jaar weer door de Indoor commissie wordt georganiseerd; “het Indoor Hartje Drenthe concours” met als hoogtepunt de Grote Prijs van Beilen.

stroomruiters verduurzamen

foto door: B & A Productions