Subsidie internationaal ondernemen - Katoele Subsidie Experts

Subsidie internationaal ondernemen

Subsidie internationaal ondernemen

Subsidie internationaal ondernemen is een mooie uitdaging. Doet u ook zaken in het buitenland of wilt u zaken gaan doen in het buitenland? Dan is er wellicht een passende subsidie voor u. Subsidie kan voor u ook een hulpmiddel zijn om voet aan grond te krijgen in het buitenland.

Regelingen

De Europese subsidieregeling INTERREG 2015-2020 investeert in innovatieve en duurzame projecten die Europa sterker maken. Deze Europese subsidieregeling stimuleert partijen om grensoverschrijdend samen te werken aan gezamenlijke problemen in de regio. Voor meer innovatiekracht, een beter milieu en het verkleinen van de economische verschillen tussen regio’s en lidstaten onderling.

Nederlandse ondernemingen die zich bewegen in opkomende markten en ontwikkelingslanden komen in aanmerking voor subsidie van de rijksoverheid. Hiermee wil de overheid de internationalisering bevorderen en versterken. In ontwikkelingslanden levert het ministerie hiermee een positieve bijdrage aan duurzame lokale ontwikkeling.

Lees hier alle regelingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over internationaal ondernemen of denkt u in aanmerking te komen voor subsidie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

 

subsidie internationaal ondernemen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: