Subsidie ondernemers - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie ondernemers

Subsidie ondernemers

Subsidie ondernemers; welke mogelijkheden zijn

Voor ondernemers zijn er vele mogelijkheden op het gebied van subsidies. Katoele subsidie experts en subsidie ondernemers, wij kijken verder dan de rest. Onze experts zijn creatieve geesten met kennis van vele vakgebieden. Wij hebben een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn met subsidies en hebben een uitgebreid netwerk welke wij hierbij kunnen gebruiken.

Als uitgangspunt hebben wij dat subsidie een middel is om een doel te bereiken, en geen doel op zich.

Wat doet Katoele voor u?

Samenwerken met Katoele Subsidie Experts betekent voor u als ondernemer dat we in de eerste plaats proactief met u mee denken.

Daarnaast nemen we u het hele subsidieproces uit handen: van projectidee tot aanvraag, en van aanvraag tot eindverantwoording aan de subsidiegever. Zodat u zich op uw core-business kunt richten, maar ondertussen geen subsidiekansen mist. Meer over onze werkwijze leest u onder subsidieadvies.

Succesverhalen

MIT-project: Witte-roos

“Onze samenwerking met Katoele Subsidie Experts voor de aanvraag van het toegekende MIT-project ‘witte roos’ hebben wij als zeer positief ervaren. Wij hebben de mensen achter Katoele Subsidie Experts leren kennen als adequaat met een no-nonsense mentaliteit. Dit samen met snelle vertaling van vakgerelateerde input van onze kant tot een realiseerbaar project maakt het zeer prettig werken.”

Michael de Geus, directeur-eigenaar Select Breeding

Lees hier het volledige stuk.

ESF duurzame inzetbaarheid: Meer toekomstperspectief

“De samenwerking was goed, Rieja was proactief en toonde initiatief op een positieve manier. Het voelde echt dat ik gesteund werd. Zonder Katoele Subsidie Experts had ik de subsidieaanvraag nooit kunnen doen, want dan had het mij veel te veel tijd gekost.”

Marije van  der Werff, directeur Werff Talent

Lees hier het volledige stuk.

SDE+ voor zonne-energie

“Door de goede timing en verwoording van onze SDE+ aanvraag is het Katoele Subsidie Experts gelukt om voor Noordhuis, thuis op kantoor een beschikking te krijgen voor  subsidie van de zonnepanelen.”

Jacco Wink HFA van Noordhuis Meppel BV

Lees hier het volledige stuk.

Graag meer weten?

Vindt hier alle regelingen.  Of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze werknemers helpen u graag verder bij uw vragen en/of ideeën. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie ondernemers

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: