Subsidie startende ondernemer - Katoele Subsidie Experts

Subsidie startende ondernemer

Subsidie startende ondernemer

Subsidie startende ondernemer, zijn hier subsidie mogelijkheden voor? Er kan subsidie verleend worden aan een startende ondernemer wanneer deze zich bezig houdt met het bouwen/ontwikkelen van een prototype of een innovatie. Hier zijn meerdere subsidie mogelijkheden voor. Heeft u liever direct contact met een van onze medewerkers? Bel dan met 0593 – 82 02 22 of vul ons contactformulier in, deze vindt u hier.

Subsidie regelingen

MIT haalbaarheidsproject

Bij het haalbaarheidsonderzoek gaat het om onderzoek en analyse van een potentieel onderzoeks- en ontwikkelingsproject met als doel een go/no-go over een innovatief product, proced├ę of dienst. Uitgangspunt hierbij is dat de innovatie nieuw is voor de wereld, dus niet alleen nieuw voor uw bedrijf. Het haalbaarheidsonderzoek is een project in opdracht van een individuele ondernemer. Zowel eigen uren als uren van externe inhuur komen in aanmerking. Activiteiten die binnen een haalbaarheidsproject vallen zijn bijvoorbeeld deskresearch en trial&error-experimenten.

Lees hier alles over de MIT. 

VIA

De Versneller Innovatieve Ambities (VIA) subsidieregeling stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in het midden-en kleinbedrijf.

 • De regeling richt zich op onderzoek- en ontwikkelingsprojecten.
 • Binnen de VIA is een apart budget voor projecten die een bijdrage leveren aan CO2-reductie.
 • Samenwerkingsprojecten van meerdere mkb-ers worden extra gestimuleerd door een hoger subsidiepercentage.

Ambitieuze mkb-ondernemers met oog voor innovatie die gevestigd zijn in Noord-Nederland en daar ondernemingsactiviteiten uitvoeren komen in aanmerking voor de VIA.

Lees hier alles over de VIA.

Meer weten?

Heeft u een project idee en/of een vraag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of vul ons contactformulier in, deze vindt u hier.

Subsidie startende ondernemer

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: