R&D subsidies - Katoele Subsidie Experts Noordveen 1 te Beilen

R&D subsidies

R&D subsidies

R&D subsidies, ofwel research & development. Wanneer u ondersteuning nodig bent bij het doen van speur en onderzoekswerkzaamheden kunt u een beroep doen op subsidie.

WBSO

Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er vrijwel elk jaar subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling (WBSO). Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Lees hier alles over de wbso.

VIA

De Versneller Innovatieve Ambities (VIA) subsidieregeling stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in het midden-en kleinbedrijf in Noord-Nederland en levert een bijdrage aan CO2 reductie.

Lees hier alles over de via.

MIT

MIT | Houdt u zich bezig met innovatie, kennisdeling en onderzoek of denkt u er over extern advies in te winnen? Bent u als MKB-er actief binnen de onderstaande topsectoren, en bent u van plan te investeren in vernieuwende ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Dan is het goed mogelijk dat uw project in aanmerking komt voor de MIT!

Lees hier alles over de mit.

Heeft u vragen?

Wilt u graag meer weten over de subsidies of denkt u in aanmerking te komen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch naar 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

R&D subsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: