Subsidie groene energie - Katoele Subsidie Experts

Subsidie groene energie

Subsidie groene energie

Energie & duurzaamheid – Subsidie groene energie

Investeren in groene energie of het verminderen van energieverbruik, denkt u er al over na? Dit kan zijn het aanschaffen van zonnepanelen of bijvoorbeeld energiezuinige verlichting. Beide komen in aanmerking voor subsidie. Subsidie groene energie is het wat voor u? Lees dan verder op deze pagina.

Mogelijkheden subsidie groene energie

Duurzame transportmiddelen

Duurzame transportmiddelen Friesland heeft een nieuwe subsidieregeling voor duurzamer transport. Waarvoor kunnen er dan aanvragen worden gedaan? Voor Groengas, Puur Plantaardige Olie (PPO) en dual fuel!

Lees hier alles over de regeling.

Duurzame energieproductie

Met de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE) kunt u subsidie ontvangen voor het opwekken van duurzame energie zoals windenergie, zonnepanelen en energie uit biomassa.

Vrijwel elk bedrijf kan hernieuwbare energie opwekken en dus gebruikmaken van de voordelen van SDE+.

Lees hier alles over de SDE.

Investeringssubsidie Duurzame Energie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De overheid wil stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit zorgt voor energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Lees hier alles over de ISDE.

Meer regelingen

Wilt u alle regelingen nog rustig bekijken? Lees hier alle regelingen.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de subsidiemogelijkheden te bespreken, onze werknemers helpen u graag verder. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidie groene energie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: