Subsidie warmtepomp - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidie warmtepomp

Subsidie warmtepomp

Subsidie warmtepomp

Wanneer u subsidie warmtepomp wilt ontvangen dient deze bestemd te zijn voor het verwarmen van bedrijfsgebouwen of het collectief verwarmen van woningen. Een warmtepomp kan vallen onder zowel de EIA als de ISDE regeling.

Investeringssubsidie Duurzame Energie

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

De overheid wil stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Dit zorgt voor energiebesparing en vermindering van CO2-uitstoot.

Voor wie is de ISDE?

De ISDE geldt voor particulieren en bedrijven.

Lees hier alles over de ISDE.

Energie Investeringsaftrek

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De EIA is van toepassing op de volgende investeringen:

A. bedrijfsgebouwen
B. processen
C. transportmiddelen
D. duurzame energie
E. energieadvies

Lees hier alles over de EIA.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over warmtepompen of duurzaam verwarmen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor subsidie door te nemen. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of vul hier het contactformulier in.

Subsidie warmtepomp

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: