WBSO subsidie - bij Katoele Subsidie Experts Beilen

WBSO subsidie

WBSO subsidie

WBSO subsidie

Wat houdt WBSO subsidie in? WBSO staat voor Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling. Dit is een subsidie die zich bezig houdt met technische innovatie voor bedrijven en zelfstandigen. Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Projectsoorten

Er zijn twee projectsoorten waarvoor u WBSO kunt aanvragen, namelijk:

 • Ontwikkeling van producten, processen of programmatuur. Deze projecten hebben betrekking op technische nieuwe (onderdelen) van producten, processen of programmatuur. Voor producten en productieprocessen moet het gaan om tastbare, fysieke zaken. Een S&O-traject kenmerkt zich door technische onzekerheden en wordt systematisch georganiseerd.
 • Technisch wetenschappelijk onderzoek. Deze projecten zijn gericht op het opdoen van nieuwe kennis en bevatten twee elementen. De elementen zijn; technisch en wetenschappelijk.

Voordelen?

In de praktijk betekent de regeling dat u minder loonheffing afdraagt. Zelfstandigen krijgen een vaste aftrek voor S&O. Het WBSO-voordeel wordt berekend over het totaal aan S&O-loonkosten plus de overige kosten en uitgaven (of het forfaitaire bedrag voor kosten en uitgaven).

Wilt u liever direct contact? Bel dan 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Successen

Lees hier enkele wbso succesverhalen:

Vragen?

Onze contactgegevens vindt u hier.WBSO subsidie

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: