Landbouw subsidies - Katoele Subsidie Experts

Landbouw subsidies

Landbouw subsidies

Landbouw subsidies wat kan je daarmee? Het antwoord daarop is simpel, daar kun je namelijk heel veel mee! Het aanvragen van subsidies op het gebied van landbouw en agro-business is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Bent u agrariër en gaat u investeren? Bijvoorbeeld in een nieuwe stal, in bedrijfsmiddelen of in duurzame energie? Dan is het zeker de moeite waard om ons even te laten meekijken, zodat u geen subsidiekansen laat liggen. Wij hebben veel ervaring met bijvoorbeeld de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV), de regeling Integraal Duurzame Stallen (IDS) en de mogelijkheden binnen de Energie Investeringsaftrek (EIA), de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving (Vamil). Wilt u direct meer weten over een van deze regelingen? Ons telefoonnummer vindt u hier.

Landbouw subsidies

Maatlat duurzame veehouderij (MDV)

Een Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV)-stal is een veestal met een lagere milieubelasting, met maatregelen voor diergezondheid en dierenwelzijn en draagt daardoor bij aan verduurzaming van de veehouderij.

Een MDV-stal voldoet aan strenge duurzaamheidseisen op de thema’s:

 • Ammoniakemissie
 • Bedrijf & omgeving
 • Brandveiligheid
 • Diergezondheid
 • Dierenwelzijn
 • Energie
 • Fijn stof

Lees hier meer.

Investeringen in Integraal Duurzame Stallen (IDS)

Agrarische ondernemers die in de huisvesting van hun dieren willen investeren en daarbij extra rekening houden met dierenwelzijn én zorgen voor een vermindering van de ammoniakuitstoot, komen in aanmerking voor subsidie.

De overheid, de veehouderij en verwerkende industrie willen dat de veeteeltsector zo duurzaam en diervriendelijk mogelijk wordt. Ze streven daarbij naar vermindering van de uitstoot van ammoniak.

Lees hier meer.

Energie Investeringsaftrek (EIA)

De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Lees hier meer.

Milieu Investeringsaftrek en Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (MIA Vamil)

De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken. Voluit heet de regeling Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Via de MIA Vamil regeling kunt u:
• fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke producten of bedrijfsmiddelen;
• innovatieve milieuvriendelijke producten sneller op de markt brengen.

Lees hier meer.

Voor alle landbouw subsidies, klik hier.

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: