Subsidies Groningen - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies Groningen

Subsidies Groningen

Subsidies Groningen, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau met meerdere medewerkers. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Bent u benieuwd of uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadvies bureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Wat zeggen Groningse ondernemers over Katoele Subsidie Experts?

Subsidieregeling Groningen op Voorsprong

 • “De samenwerking met Katoele Subsidie Experts wil ik omschrijven als professioneel, flexibel, snel, betrokken en meedenkend. Ik heb Rieja ontmoet tijdens een voorlichtingsbijeenkomst over Groningen op Voorsprong en toen was er meteen al een persoonlijke klik. Voor mij is dat belangrijk als je besluit om een deel van je werk uit handen te geven; je wilt er dan op kunnen vertrouwen dat de ander het goed overneemt. Het feit dat daarnaast gewerkt wordt op basis van ‘no cure no pay’ en het bureau een kleinschalige opzet heeft vind ik eveneens prettig.”

Monique Quanjel, HRM-manager Groningen Seaports

Groningen Seaports is commerciële exploitant en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven.

Subsidieregeling WBSO

 • “Katoele Subsidie Experts heeft ons zeer goed geholpen bij onze aanvraag voor de WBSO. We begrijpen veel van spuittechniek, maar de techniek rondom subsidies vertrouwen we graag toe aan de experts van Katoele.”

Peter Zwiers, stafmedewerker Dubex

Dubex uit Stadskanaal is een begrip in de akkerbouw. Al sinds jaar en dag ontwikkelt en bouwt het bedrijf spuitmachines voor gewasbescherming in de eigen fabriek. Het bedrijf vindt het belangrijk om de laatste stand der techniek toe te passen op haar machines, en heeft daarnaast aandacht voor zaken als betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De spuitmachines van Dubex worden niet alleen in Nederland, maar ook in vele Europese landen en zelfs Afrika en Zuid-Amerika verkocht.

Subsidies Groningen

Voor ondernemers in Groningen die bezig zijn met innovaties en duurzaamheid is de regeling Innovatief en duurzaam MKB Groningen interessant. Er is subsidie beschikbaar voor concrete innovatieve en duurzame projecten die de Groninger economie stimuleren.

Bedrijven die bezig zijn met het scholen, gezond houden en duurzaam inzetbaar maken van hun personeel zijn er wellicht mogelijkheden binnen Groningen op Voorsprong. Dit is een intersectoraal regionaal plan met subsidie voor zaken als scholing, loopbaanadvies en gezondheidstrajecten voor werknemers.

Het Waddenfonds is een fonds voor extra investeringen in projecten in en rond de Waddenzee. Het gaat om projecten die de kwaliteit van de natuur, het landschap, de regionale economie en energie in de waddenregio duurzaam versterken. De focus van het Waddenfonds ligt de komende tien jaar om investeringen op het gebied van energie, natuur en economie die écht een verschil in gang zetten.

De Regionale Investeringssteun Groningen (RIG) heeft tot doel investeringssteun te verlenen aan ondernemingen gevestigd in de Eemsdelta en de Zernike-campus.

De regio Oost-Groningen is in de nieuwe periode opnieuw LEADER-gebied. In Oost-Groningen is gekozen om in te zetten op economie, leefbaarheid en toerisme. Samen met de mensen uit gebied, de gemeenten, de provincie en Europa zet LEADER Oost-Groningen zich in om de kansen van het gebied te benutten en de regio te versterken.

Wilt u graag meer weten?

Heeft u plannen voor een nieuw project, en vraagt u zich af of hier subsidiemogelijkheden voor zijn in Groningen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op onze subsidie experts vertellen u graag meer over subsidies Groningen. Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidies Groningen

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: