Subsidieadvies Drenthe - Katoele Subsidie Experts

Subsidieadvies Drenthe

Subsidieadvies Drenthe, dat is Katoele Subsidie Experts. Opgericht in 2011, en in rap tempo uitgegroeid tot een goed presterend bureau. Het kantoor is gevestigd te Beilen. Eén van onze experts helpt u graag met al uw subsidievragen.

Tachtig procent van de bedrijven in Noord-Nederland weet niet wat er allemaal mogelijk is met subsidie. Subsidieadvies Drenthe ofwel Katoele Subsidie Experts kan voor u in kaart brengen of uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie!

Katoele Subsidie Experts is meer dan alleen een subsidieadviesbureau. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Dat zorgt voor korte lijnen, en dat werkt prettiger voor ons en voor u als klant. Omdat wij zelf MKB’er zijn, begrijpen wij ondernemers als geen ander. Wij staan dus dicht bij onze klanten en de klanten dicht bij ons.

Graag maken wij u dan ook wegwijs op onze website. U kunt hier informatie vinden over onder andere:

Drentse ondernemers over Katoele Subsidie Experts

Greenwall

“Wat ons aanspreekt bij Katoele is de persoonlijke benadering en informele werkwijze. Ze hebben verstand van zaken en zijn ook nog eens goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen, zowel landelijk als regionaal. Een plezierige club om mee te werken.” 

Erik Muggen, Directeur Greenwall BV

Greenwall BV.

Huize Wezup

“Wij zij zeer tevreden over de inzet van Katoele Subsidie Experts. In vertrouwen hebben wij de opdracht tot het verkrijgen van de subsidie in hun handen gegeven. Zij zijn professioneel en zakelijk zonder verlies van oprechte persoonlijke interesse. Als zij de opdracht hebben gekregen gaan ze er vol mee aan de slag en laten niet meer los totdat het resultaat is behaald. Het team van Katoele Subsidie Experts is betrokken, creatief en prettig in de omgang. Wij kunnen stellen dat het project ‘Huize Wezup’ mede door hun tot stand is gekomen.”  

Jan ’t Hoen, Eigenaar Huize Wezup

Huize Wezup.

Select Breeding

“Onze samenwerking met Katoele Subsidie Experts voor de aanvraag van het toegekende MIT-project ‘witte roos’ hebben wij als zeer positief ervaren. Wij hebben de mensen achter Katoele Subsidie Experts leren kennen als adequaat met een no-nonsense mentaliteit. Dit samen met snelle vertaling van vakgerelateerde input van onze kant tot een realiseerbaar project maakt het zeer prettig werken. ”

Michael de Geus, directeur-eigenaar Select Breeding BV

Select Breeding.

Subsidiewijzer: subsidiemogelijkheden Drenthe

Subsidieadvies Drenthe: voor bedrijven in Drenthe zijn er diverse subsidie mogelijkheden. Op onze website vindt u informatie over diverse subsidies die interessant kunnen zijn voor u als Drentse ondernemer.

Wij zijn actief in verschillende branches: van innoverend MKB tot technische ondernemingen en van de agrarische sector tot recreatie en toerisme. Er zijn algemene MKB subsidies en bedrijfssubsidies, maar ook subsidies starters. Voor alle branches zijn weer andere subsidieregelingen en de ontwikkelingen in ons vakgebied volgen elkaar snel op. Onze ervaren specialisten helpen u graag om de mogelijkheden in kaart te brengen, een aanvraag in te dienen en begeleiden u vervolgens gedurende het project, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als projectadministratie en deadlines.

In Zuidwest-Drenthe richt het programma LEADER Zuidwest-Drenthe zich op de vrijetijdseconomie en de recreatie- en toerismesector. Voor Zuidoost-Drenthe richt het programma LEADER Zuidoost-Drenthe zich op vitalisering van de regio. De basis van de strategie in deze regio is bouwen op lokale kracht, toegespitst op ‘sociale cohesie’ en ‘lokale economie’.

Wanneer u zich bezig houdt met het ontwikkelen van producten, processen of programmatuur zou de WBSO regeling interessant voor u kunnen zijn. Tevens valt technisch wetenschappelijk onderzoek onder de WBSO regeling. Voor de Jonge landbouwers in Drenthe is er de JoLa. De Jonge Landbouwers regeling is bedoeld als steun in de rug  om bijvoorbeeld het bedrijf dat jonge landbouwers van hun ouders hebben overgenomen, te moderniseren en duurzamer te maken. Dit waren enkele subsidiemogelijkheden die wellicht interessant kunnen zijn.

Alle subsidies van A-Z vind u terug op onze website.

Vragen?

Heeft u vragen of denkt u in aanmerking te komen voor subsidie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Subsidieadvies Drenthe

 

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: