Innovatie mkb - Katoele Subsidie Experts Beilen

Innovatie mkb

Subsidieregelingen: Innovatie mkb

Heeft u een innovatief idee? Dan wil u daar waarschijnlijk zo snel mogelijk mee aan de slag, om uw vernieuwing om te zetten in realiteit. Het succesvol aanvragen van subsidies voor innovatie is één van de specialiteiten van Katoele Subsidie Experts. Wij hebben alle kennis in huis voor subsidieregelingen omtrent innovatie mkb.

Onze ervaren adviseurs maken op basis van een brede blik op uw bedrijf een gedegen inschatting van de regeling die het meest geschikt is om uw innovatieve idee verder te brengen, verzorgen de complete aanvraag en nemen u de administratie en de communicatie met de subsidiegever uit handen. Innovatie kan hierbij zijn de ontwikkeling van een product dat nieuw is voor de wereld, maar kan ook gaan om de verbetering van uw eigen productieproces.

Mogelijkheden innovatie mkb

Om u een duidelijker beeld te geven wat de mogelijkheden zijn met subsidie op het gebied van innovatie hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. Bij elke regeling staat een samenvatting van de inhoud.

Wilt u graag meer weten over een of meerdere regelingen? Klik dan op de lees meer link of neem contact op met een van onze subsidie adviseurs! U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Tender valorisatie

Subsidie voor samenwerkende MKB’ers die innoveren.

Een project dat vernieuwend is, dat impact heeft op de regionale economie en waarbij 2 of meerdere MKB’ers samenwerken. Dat is waar de nieuwe Tender valorisatie geschikt voor is. De functie van de regeling is dat MKB’ers uit Noord-Nederland ondersteuning krijgen om hun innovatieve ideeën daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Lees meer.

Versneller innovatieve ambities (VIA)

De Versneller Innovatieve Ambities (VIA) subsidieregeling stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in het midden-en kleinbedrijf.

 • De regeling richt zich op onderzoek- en ontwikkelingsprojecten.
 • Binnen de VIA is een apart budget voor projecten die een bijdrage leveren aan CO2-reductie.
 • Samenwerkingsprojecten van meerdere mkb-ers worden extra gestimuleerd door een hoger subsidiepercentage.

Lees meer.

Kennis en innovatie (KEI)

Kennis en Innovatie – Deze regeling heeft als doel kennisontwikkeling, op het gebied van technologische innovatie, organisatie-innovatie of marktinnovatie bij het midden- en kleinbedrijf in de provincies Drenthe, Fryslân en Groningen, te stimuleren.

Lees meer.

Wet bevordering speuren en ontwikkeling (WBSO)

Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling (WBSO). Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Lees meer.

EFRO Noord Nederland

Bent u MKB’er en van plan een project te starten met als resultaat een vernieuwend product, dienst of een procesinnovatie, zoals:

 • Bouw van een prototype/testen van een prototype in een praktijkomgeving
 • Theoretische inzichten omzetten in een product/proces
 • Samen met andere ondernemers werken aan innovatie en kennisuitwisseling

Dan biedt EFRO wellicht kansen voor u.

Lees meer.

Innovatief en duurzaam mkb Groningen

Innovatief en Duurzaam MKB Groningen – Dit programma richt zich op alle Groningse MKB-ers, met uitzondering van de detailhandel, horeca, visserij en primaire landbouw. Er is subsidie beschikbaar voor concrete innovatieve en duurzame projecten die de Groninger economie stimuleren.

Lees meer.

MKB innovatie topsectoren (MIT)

MIT | Houdt u zich bezig met innovatie, kennisdeling en onderzoek of denkt u er over extern advies in te winnen? Bent u als MKB-er actief binnen de onderstaande topsectoren, en bent u van plan te investeren in vernieuwende ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Dan is het goed mogelijk dat uw project in aanmerking komt voor de MIT!

Lees meer.

Regionale investeringssteun Groningen (RIG)

De Regionale Investeringssteun Groningen (RIG) heeft tot doel investeringssteun te verlenen aan ondernemingen gevestigd in de Eemsdelta en de Zernike-campus.

Lees meer.

innovatie mkb

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: