Subsidies Starters - Katoele Subsidie Experts Beilen

Subsidies starters

Subsidies Starters

Subsidies bieden vele mogelijkheden voor u als ondernemer. Er zijn geen specifieke subsidies starters maar wel subsidies voor ondernemers waar u gebruik van kunt maken. Onze experts zijn creatieve geesten met kennis van vele vakgebieden. Wij hebben een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn met subsidies en hebben een uitgebreid netwerk welke wij hierbij kunnen gebruiken.

Als uitgangspunt hebben wij dat subsidie een middel is om een doel te bereiken, en geen doel op zich.

Wat kunnen wij voor u betekenen!?

Samenwerken met Katoele Subsidie Experts betekent voor u als ondernemer dat we in de eerste plaats proactief met u mee denken.

Daarnaast nemen we u het hele subsidieproces uit handen: van projectidee tot aanvraag, en van aanvraag tot eindverantwoording aan de subsidiegever. Zodat u zich op uw core-business kunt richten, maar ondertussen geen subsidiekansen mist.

Projecten van ondernemers

 • WBSO-Project

Katoele Subsidie Experts heeft ons attent gemaakt op de mogelijkheden voor subsidie die er bestaan voor MKB´ers met innovatieve ideeën. Janmar denkt goed mee en geeft een sterk gevoel van vertrouwen. Kennis van het vakgebied is sterk aanwezig en wat communicatie betreft zijn de lijnen kort. Dat is prettig samenwerken!
Johan Schuitema, Directeur Johan Schuitema BV

Lees hier het volledige verhaal.

Mogelijkheden voor u

Voor ondernemers zijn er meerdere soorten subsidies. De meest voorkomende zijn innovatie en investeringssubsidies. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de regelingen:

Innovatie

 • Houdt u zich bezig met innovatie, kennisdeling en onderzoek of denkt u er over extern advies in te winnen? Bent u als MKB-er actief binnen een van de topsectoren, en bent u van plan te investeren in vernieuwende ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Dan is het goed mogelijk dat uw project in aanmerking komt voor de MIT!

Vindt hier alles over de MIT subsidie.

 • De Versneller Innovatieve Ambities (VIA) subsidieregeling stimuleert innovatie en economische ontwikkeling in het midden-en kleinbedrijf in Noord-Nederland en levert een bijdrage aan CO2 reductie.

Vindt hier alles over de VIA subsidie.

 • Voor bedrijven en zelfstandigen die zich met technische innovatie bezighouden is er ook in 2017 subsidie beschikbaar in het kader van de Wet Bevordering Speuren en Ontwikkeling (WBSO). Het voordeel van de WBSO is een fiscale aftrek op de loonheffing.

Vindt hier alles over de WBSO subsidie.

Investering

 • De Energie Investeringsaftrek (EIA) is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Vindt hier alles over de EIA subsidie.

 • Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunnen particulieren en zakelijke gebruikers een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels.

Vindt hier alles over de ISDE subsidie.

 • De MIA Vamil subsidie is voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in milieuvriendelijke technieken. Voluit heet de regeling Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Vindt hier alles over de MIA Vamil subsidie.

Wilt u graag meer weten?

Wilt u graag meer weten over de subsidiemogelijkheden voor u? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

subsidies starters

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: