Europese subsidies - Katoel Subsidie Experts Beilen

Europese subsidies

Europese subsidies

Europese subsidies

Zakendoen in het buitenland is niet altijd eenvoudig, maar wel een mooie uitdaging. Het is bijvoorbeeld belangrijk de economische én culturele mores van het doelland goed in beeld te hebben. Europese subsidies kunnen helpen om voet aan de grond te krijgen in het buitenland, bijvoorbeeld door een demonstratieproject te organiseren of door ondersteuning van een deskundige adviseur. Onze subsidie-experts hebben ervaring met het aanvragen van subsidies voor internationaal ondernemen en gaan graag samen met u de uitdaging aan. Het doel is hierbij om uw buitenlandse ambitie te verwezenlijken.

INTERREG 2015 – 2020

De Europese subsidieregeling INTERREG investeert in innovatieve en duurzame projecten die Europa sterker maken. Deze Europese subsidieregeling stimuleert partijen om grensoverschrijdend samen te werken aan gezamenlijke problemen in de regio. Voor meer innovatiekracht, een beter milieu en het verkleinen van de economische verschillen tussen regio’s en lidstaten onderling.

Lees hier meer over de regeling.

Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI)

Internationaal ondernemen – Nederlandse ondernemingen die zich bewegen in opkomende markten en ontwikkelingslanden komen in aanmerking voor subsidie van de rijksoverheid. Hiermee wil de overheid de internationalisering bevorderen en versterken. In ontwikkelingslanden levert het ministerie hiermee een positieve bijdrage aan duurzame lokale ontwikkeling.

Lees hier meer over de regeling.

LEADER

Een vitaal platteland om in te wonen, te ondernemen en te recreëren. Samen werken aan vernieuwende ideeën. Dat is de bedoeling van LEADER, een Europees subsidie-, kennis-, en actieprogramma. LEADER is een programma voor en van de regio. Het is een vliegwiel om de lokale kracht van de regio te ontketenen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Of denkt u in aanmerking te komen voor een van de regelingen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0593 – 82 02 22 of mail naar info@subsidie-experts.nl.

Europese subsidies

  Wat zijn uw
  subsidiekansen?
  Neem contact op

  Voornaam:

  Achternaam:

  Email adres:

  Telefoonnummer

  Opmerking: